UGG - Cizmulitele care au inebunit romanul - fake!

Astazi vom vorbi* despre cizmele UGG si cat sunt ele de fake...

Nu intrebati cum, dar am ajuns in situatia de a face o cercetare extensiva pe net pentru a gasi un magazin online de la care sa cumpar o pereche de UGG-uri.
Pentru ca nu imi place sa sustin industria falsurilor, din multiple motive, am dat un search pe batranul Gogu, ala care iti da rezultatele relevante in functie de continutul emailurilor tale.
Si au iesit la iveala o multime de magazine online care mai de care mai colorate si mai "de incredere".
Ca orice cetatean normal (oare?) sunt interesat de destinatia banilor pe care ii platesc pentru un produs, fie si din perspectiva de a putea cere rambursarea daca produsul e de cacat. Putina  lume stie ca, la cumpararea online, exista obligatia vanzatorului de a returna pretul incasat pe produse, scazand costul de transport, daca returnarea produsului se face in termen de 10 zile de la achizitie. Fara niciun motiv! Pentru produsele cumparate din magazin, "ad labam", exista obligatia de garantie din partea vanzatorului.
Da, bun, dar daca vanzatorul este un escroc? Sau daca nu primesti chitanta ori factura? Unde dracu ceri banii inapoi? Cui ii spargi capul?
Pai, nimanui, ramai cu paguba si te miri ca boul ce prost ai fost.
Asa ca, hai sa vedem cine vinde UGG in Romania fraierilor:



 Toata gama de UGG la niste preturi nici prea mari ca sa nu se vanda dar nici prea mici ca sa bata la ochi ca sunt fake.
La rubrica CONTACT, gasim un numar de fax: 021 410 7659. Tot cu Gogu, gasim acest numar la o firma de echipamente de securitate. La fel si cu adresa de email, este atasata domeniului ssc.ro. Cica firma este autorizata de Politia romana. Evident, nu pentru teapa cu UGG ci pentru sistemele de securitate!
UGG se vand la sediul SSC, in str. Mihail Cioranu.




Si la astia gasesti toata gama "adusa tocmai din Australia" dupa cum se lauda pe site. Dau la "DESPRE NOI" si gasesc o vraja generala cum ca ei sunt o echipa de profesionisti. Da, de escroci profesionisti. Nema firma, nema nimic. Dai banii fix pe garla. Ma uit la "Returnare produse" si gasesc cuvinte mari cum ar fi "Departamentul Tehnic" si "Departamentul Vanzari", probabil acelasi Gigel care sta cu o mana pe telefon si cu cealalata pe mouse sa mai retuseze preturile.
Indignarea mea nu are margini cand afla ca: "Produsele alimentare si bauturile nu sunt returnabile". Naspa!
Am intrebat la Gogu de telefon si a rezultat ca astia escrocheaza si pe alt site: http://beldo.ro/index.php?route=information/contact. Aici insa opereaza si cu carduri de credit!

3. Fake 3 - Boutique Mall
Mai rafinati, aici treaba e cu acte in regula! Adica este o firma in spatele tepei cu UGG, SC Boutique Mall SRL.
Preturile sunt asa si asa, unele imposibil de justificat, adica ceva sub pretul de la "mama lor". Nu am reusit sa gasesc numarul din registrul de operatori de date personale, desi colecteaza si utilizeaza asa ceva.


LE: din discutia pe email cu UGG am aflat ca, daca firmele care pretind ca distribuie UGG original nu sunt la ei pe site cotati ca distribuitor, atunci nu exista!


* - asa, ca la scoala, ca sunt multi prosti pe lumea asta!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.