Picurici cianurici minciunici

Am aflat recent de pe niste saituri de stiri in plic, cum ca autointitulatul Guvern al Romaniei are de aruncat niste bani de la Banca Mondiala. Nu multe, doar vreo 3000 de bucati, nici prea multe sa te impiedici de ele si sa sufoci gropile de gunoi, nici prea putine, tocmai bine cat sa nu te miri daca nu le vezi pe nicaieri...
Mirabila nu este tocarea banilor IMPRUMUTATI, adica la care platim si dobanda, cat faptul ca ei sunt dati de Guvernul Romaniei, aceeasi gasca de "jmecheri" care sustin proiectul Rosia Montana. Care e legatura? Pai, mascota asta cu un nume de balada cica promoveaza responsabilitatea fata de mediu, in special fata de calitatea apei!
Rosia Montana - cianura in sol - Picurici, cred ca rezultatul este elocvent si ma indreptateste sa cred ca astia in capul carora a nascut cretinismul pot sa isi faca si ei niste mascote cu numele de PULIFRICI.
Nu am talent la desen si nici timp, dar cred ca fiecare isi poate ilustra cum doreste conceptul de Ministrul Pulifrici!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.