La catusa vesela!

Scriam eu pe undeva sau doar gandeam, ca astia sunt atat de nesatui incat au patentat hotia cu legea in mana!
Ba mai mult, au ajuns sa creada ca spaga si coruptia sunt concepte universal valabile si ca, odata cu intrarea in UE ele vor fi adoptate pana si de "nemti".
Ete ca si-au rupt gatul vreo doi (eurodeputatul sloven si cel austriac) dar romanasul nostru verde sta ca bradul si ii sfideaza pe toti ceilalti starnind panica!
Motivul invocat de Severin?
Oh, stai sa vezi ca el este un "incomod" si ca "inscenarea" are unic scop compromiterea celui mai tare in caracter parlamentar de pe planeta! Ba chiar din intregul Univers!
Severine tata, faptul ca pana acum nu ai fost prins (vezi ca ANI s-a sesizat cu aia peste 200.000 EUR) nu inseamna si ca esti cinstit, chiar daca vorba aia romaneasca asa spune... Pur si simplu, aici se aplica aia cu "nu poti prosti mereu pe toata lumea", dar asta nu s-a predat la Stefan Gheorghiu, intelegem...
Oricum, la 5.000 EUR salariu, ne asteptam sa cazi in plasa la mai mult de cativa firfirei! Ce dracu, doar ai potential, esti "incomod"...

______________________________________________________________

Si alta, ca nu ma pot abtine: MAE a deblocat vreo 200.000 EUR pentru aducerea in tarisoara noastra plina de mirari romanasii din Japonia... Faza misto e ca ii aduce si ii pune sa plateasca si biletul de avion! Cine a incasat spaga de 200.000 EUR cu acte in regula?

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.