Marete realizari ale Partidului

Anul 2011 bifeaza o mare realizare pe care sunt tentat sa o pun pe seama "Partidului", caci, nu-i asa, El este in tot si in toate cele ce sunt si maine vor rade la soare (Beniuc, pentru cine nu stie).
Este vorba despre nici mai mult nici mai putin, de un mare pas facut pe drumul fauririi societatii secolului 20, ca de 21 inca nu s-a auzit pe meleagurile noastre, anume, cresterea limitei de viteza de la 50 km/h la 70 km/h in anumite localitati din neasemuita noastra RRRRRRomanie!
Evident, explicatia este una singura:
Ministerul Turismului, prin frumoasa (in opinia altora) conducatoare, a decis sa ofere turistilor atrasi prin programul "Gradina Carpatilor Care Este Ei" posibilitatea de a-si lua rapid si eficient talpasita dupa ce sunt "arsi" la buzunare la fiecare colt de strada sau magazin.
Si, cum suntem in RRRRomania iar autostrazi nexam, ce alta cale le-a mai ramas?
Sa bage avioane pe sosele si drumuri comunale! Pam Pam!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.