Tolontan e tare!

Ba chiar ma hazardez sa scriu ca a fost cel mai tare din parcarea Palatulu iCotroceni la conferinta de presa de astazi, in care dl. Basescu ne-a dat iarasi portia de zaharel.
Intrebarea d-lui Tolontan (respecte) a pornit de la situatia unui patinoar pe care dl. Blaga+ceva consilieri locali au cheltuit de 4 (patru) ori mai mult decat au cheltuit vecinii unguri!
Intrebarea a fost, citez aproximativ: "De ce sprijina dl Basescu un Guvern care face astfel de cheltuieli.
Dl. Basescu s-a facut ca nu intelege, aratandu-se dispus sa sesizeze el Parchetul in cazul in care s-a savarsit o ilegalitate.
Ce nu a vrut sa inteleaga dl. Presedinte a fost ca, acest mod de a proceda, de a angaja cheltuieli exagerate poate fi legal bine-mersi!
A fost singura intrebare cu adevarat de pus unui Presedinte iar reactia acestuia (fac pe prostul, dar un prost disponibil) este bizara, domnia sa fiind, totusi, un om inteligent.
Bravo Tolontan, ai salvat breasla de la rusine!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.