Aberatia unui roman "verde"

Zilele astea se pregateste un nou jaf la drumul mare.
Este vorba de spaguirea aferenta privatizarii RADET. Stii voi, mamutul ala in care se arde gazul ca sa va bage gigacaloria in cur si mana in buzunar si caldura la pret de lingou de aur.
Acum niste ani, Primaria Muncipiului Bucuresti, a contractat cu o mare firma, Grontmij Carld-Bro, pentru un mizilic de niste meleoane de euroi, un asa zis studiu privind strategia energetica a Muncipiului Bucuresti.
Din acesta, aflam (la pagina 10, pct.3) ca una din masurile pe care trebuie sa le ia Primaria este de a obliga cetatenii la racordarea la sistemul (falimentar) al cooperativei mestesugaresti de incalzire centralizata!
Consiliul General al Muncipiului Bucuresti a afisat proiectul pentru dezbatere publica, primind pana la acest moment ZERO reactii!!!
Puteti sa va manifestati opinia aici.
Prin aceasta Hotarare, se va aproba Studiul, adica se vor insusi concluziile acestuia, inclusiv planul de masuri, printre care si aberatia legata de racordarea obligatorie la sistemul centralizat de care multi tocmai au scapat.
Acuma, Apa Nova este un exemplu de jaf similar, care ne aduce apa infecta la pret de Perrier si taxe inclusiv pe apa de ploaie! Pe bune! Se plateste colectarea apei pluviale, daca nu stiati, chiar si de catre cei care au put in curte si fosa septica! Pentru care platesc vidanjarea!
Mizeria asta, e pusa la cale de o firma romaneasca, un SRL, condusa de un "destept" (ca "bou" nu pot sa ii spun!) si care se ascunde sub un nume sofisticat, fiind detinuta 100% de o firma daneza! (Grontmij-CarlBro).
Eu sunt curios sa stiu daca danezii stiu macar ca exista sisteme de incalzire centralizata, ca ei nu au asa ceva in tot regatul ala al lor!
Pe langa invitatia de a protesta impotriva acestui proiect, PRIN COMENTAREA PE SITE-UL LOR, va invit si la inscrierea adresei de email a respectivei firme in catalogul de afaceri al celor care ofera castiguri la loteria Google sau detin conturi imense in strainatate si nu le pot valorifica (frati de dictatori, sotii de generali s.a.m.d):ami@grontmij-carlbro.ro (dl. Director Adrian Michailescu)
Succes!

PS
Pe pagina unde se primesc comentariile, daca doriti sa tirmiteti un email Primarului General, adresa de email este avideanu@pmb.ro.
Heloooooo, Primar e Oprescu! Sau stiti voi ceva ce noi nu stim si ati inceput deja sa lucrati la site???
PPS
NU SE POATE COMENTA LA ACEST PROIECT DE HOTARARE!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.