Intaiul copil al tarii...

...zis si "Premierul Boc" o "face" din nou!
S-a trezit iar cu fata la cearsaf si cu funduletul fierbinte si s-a gandit el sa elimine concurenta, adica pe ceilalti copii care se joaca pe maidan cu cheia de gat.
Iar cea mai buna metoda care i-a trecut prin cap precum glontul lui Bula a fost sa dea un ordin, o indicatie, ceva acolo, sa se reduca alocatiile pentru copii ai caror parinti "au Mercedes si vila".
Trecand peste faptul ca io, daca as fi BMW sau FORD l-as da in judecata pe Boc pentru discriminare (iar daca as fi Mercedes m-as gandi la cat am economisit cu cheltuielile pentru reclama), masura este de o imbecilitate dezarmanta cand vine de la un ministru dar de o ingenuitate colosala pentru un copil de unshpe ani pe cat pare Boc ca are!
Pai, cat se economiseste?
Nimic, pentru ca Boc, printre sughiturile mentale cu care ne-a obisnuit deja, anunta ca nu o sa fie vorba de o eliminare ci de o redistribuire a bugetului alocat, de vreo 2 mld de lei anual, acelorasi beneficiari dar in cuantum variabil functie de... Ei bine, aici e aici! Functie de ce?
Ar fi interesant de facut un calcul (eu nu ma pricep, doar intuiesc) si de vazut cat va costa in cheltuieli de birocratie aceasta operatiune de "solidaritate actica" cum ii place lui Boculet (manca-l-ar mama pe el de bucalat si mititiel...).
Oricum, daca ma uit in jur pe strada, cu exceptia Bucurestiului, vad destule masini Mercedes mai vechiute, asa, semn ca cei care le-au cumparat nu prea au bani sa isi ia altele mai noi, fie ele si Logan!
Si, oricum, dupa ce ai mers cu Mercedes, oricat de vechi ar fi el, realizezi ca exista masini pe lumea asta si nu doar Dacia, Oltcit si Logan. Si ca un M de 10 ani este de multe ori mai ieftin la intretinere decat o rapandula de Logan cu zero kilometri.
Vad un singur rezultat coerent al acestei masuri imbecile: reducerea natalitatii si cresterea emigratiei, ceea ce va avea drept rezultat compromiterea programului de asigurari sociale (pensii), exact acolo unde se pare ca il doare pe Guvern cel mai tare!
Daca as avea o relatie speciala cu Zana Maseluta (sau cu pestisorul de aur s.a.m.d) i-as cere sa lase Romania, brusc, doar cu guvernul actual si cu o ceata de 10 milioane de pensionari. Da stiti de care? Din aia anticipati, de pe la mina si din industria siderurgica, cu bratu' gros cat stalpul si cu mintea ingusta cat brazdele de flori din 90 de la Universitate!
Si i-as da lui Boc o pereche de "tenesi" facuti la Pionierul si i-as spune:
"Run Forrest, run!!!"

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.