DizzyLand la Perish

Scriam in postul precedent ca, sa traiesti in Romania este Thrill&Adventure!
Iata inca o stire din gama "Tara arde si parlamentarul se f^$%^% in c^%$".
E misto mai, parca il si vad pe MaichiMaus sau pe Zana Maseluta bantuind in pauza de masa prin Bucuresti si pe copii din Roata Mare bagand capul intre picioare sa nu ii loveasca avioanele care trec pe deasupra! Dar nici asta nu e mare chestie!
Ceea ce ma zguduie profund este afirmatia unuia dintre initiatorii prostiei, cum ca "Bucurestenii trebuie sa constientizeze ca traiesc intr-un oras minunat"!
Da, Bucurestiul, acest Paris al Orientului, numai ca, prin Parisul zilelor noastre au loc infruntari violente si rapiri etc.
Eu as veni cu o alta solutie, ceva mai practic si care foloseste deja infrastructura existenta:
De ce sa facem un dizneiland de la zero cand putem pune doar o mare pancarta pe Casa poporului, pardon, Palatul Parlamentului?
Acum, ca si Camera deputatilor si Senatul si Curtea Constitutionala sunt sub acelasi acoperis, turistul nu mai rateaza nici o distractie din ciclul Circul de Stat!

Fie vorba intre noi, smenul este evident: parteneriate cu privatul, care privat face parte din categoria II, adica aia care au luat terenuri si nu au mai apucat exproprierea de autostrada si vor si ei ceva acolo, o bucata de cascaval...

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.