Asomarea raspunderii

Zilele astea, guvernul, pardon, Guvernul isi asuma raspunderea. In gand cu asta, am dat peste postul lui Andix referitor la alea-alea din Evropa si imaginea lor nemaipomenita peste Ocean.
De fapt, ideea este ca, voi emigrantii, habar nu aveti ce pierdeti! Ce funny sunt lucrurile pe aici prin tara de unde ati dezertat!
Instantele sunt in greva si Baselu ii cheama pe politisti la discutii despre salarii, Romania a reusit sa se califice pe un binemeritat loc 10, la calitatea infrastructurii, dupa Vietnam si Zimbabwe, parlamentari PD dau pomana electorala cu sigla UE, antetul Guvernului si semnatura de partid la pensionari, invatamantul trece prin a enspea reforma prin care devine obligatoriu anul pregatitor dar nu exista structuri care sa deruleze acest an, se reduc pensii, salarii se trimit oameni in concedii fara plata dar parlamentarii isi pastreaza lefurile, ba chiar unii din Cancelaria Primului ministru sau Corpul de control isi si maresc salariile, se modifica Codul de procedura civila si se introduc noi institutii de judecatori dar se blocheaza angajarile in sistem...
Lista ar putea continua nu mai cu chestii din astea, haioase!
Thriller tata, Kafka, frate!
Iarasi ma intreb:
-" Astia ce puii mei au in loc de creier? Talas???"
De aia zic eu, ca, in loc sa isi asume raspunderea, guvernul celui mai mare mic om de stat mai bine s-ar asoma!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.