Sictir printule!

Intregind galeria marilor figuri ale neamului* care se umfla in pene cu diferite diplome de absolvire a fel si fel de institutii de invatamant de top, printul Duda (da, stiu cum vrea sa i se spuna dar, in opinia mea, nu merita) a trecut, si el, acolo, un pic de Harvard in CV. Pentru ca da bine la tugulanul roman, absolvent de liceu, scoala profesionala sau postliceala si de meserii.
Cum ar veni, trecutul lui Duda, actorasul de provincie, nu mai exista! A fost inlocuit de un prezent atat de inalt incat ti se taie rasuflarea!
Harvard, frate!
Si cat s-a chinuit el sa para cizelat, cat s-a straduit sa ne convinga ca, odata casatorit cu o spita nobila asta se transmite precum gripa, prin sarut! Nu a reusit, umplandu-se in schimb de penibil si grotesc!
Vrea acum sa ne convinga ca ce? Ca redactarea unui CV este un lucru plin de derizoriu si ca el, marele os princiar, nu poate sa puna mana sa scrie ce a facut in viata lui pe o hartie si sa ii puna titlul “Curicullum Vitae”?

Poate nu stie sa scrie? Ca altfel nu imi explic cum de a trebuit “contractata” o astfel de activitate de Casa regala! Chiar si explicatia sa este plina de acelasi penibil: Contractorul a fost cel care a savarsit eroarea!

Bai, da chiar toti ne cred niste cazuti din pomi?

Da chiar suntem ultimii tarani din lumea asta, de vin tot felul de neterminati, mincinosi, hoti, retardati, pederasti sa se pretinda calauzitori?

Bai, principe, mars naibii de aici; dupa minciuna asta de duzina ar trebui sa iti pui o oala de rahat in cap (nu de cenusa) si sa iei metroul ** pana in Gagauzia, ca poate acolo sa faci fata!

Dupa ce s-a “casatorit de Romania” dupa cum bine zice Brizu, acuma mai vrea si presedinte, dar simtea el, cumva, ca nu e de ajuns! Ca ii mai trebuie si niste studii!

Fomisti de popularitate, asta sunteti bai!


Concluzia mea este "asta chiar se crede"!


*Baseasca mica a "facut" si ea Harvardul, Vadim se lauda si el cu decoratii de se cumpara de pe net cu cateva sute de euro si mai sunt destui din aceeasi teapa.

**Metroul si nu altceva, ca sa nu fim nevoiti sa iti mai vedem moaca aia falsa

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.