"Sa furati bine", bai tovarasi!!!

Stateam mai demult si ma gandeam ca, "Foame de la PDL"+"Tehnica de la PSD"= Jaf la drumul mare.
Estimarile mi-au fost depasite!
Astia au venit si revenit cu o foame in gat care nu numai ca nu mai are nici o legatura cu "drumul mare" dar se leaga si de alea mai mici, ba chiar si de aeroporturi!
Primaria Bucurestiului, condusa de cel mai bun primar dintre chirurgi si cel mai bun chirurg dintre primari, gasit motivul pentru care sunt stresati locuitorii: nivelul de zgomot!
Si pentru asta, iaca, au si stabilit cateva masuri:
-modernizarea covorului asfaltic;
-modernizarea cailor de rulare pentru tramvaie;
-taxe pentru autovehicule "dupa modelul londonez";
-achizitia de noi tramvaie si autobuze;
-bariere fotovoltaice (?!?-ce are sula cu prefectura?);
-interzicerea traficulu iaerian pe timpul noptii;
-interzicerea deplasarii cu motocicletele pe timpul noptii
si alte asemena masuri. Cat de aberante sunt unele, va las pe voi sa va ganditi!
Ceea ce mi-a atras atentia in studiul adoptat de PMB a fost faptul ca se cauta o justificare a unor ample operatiuni de cheltuire a banului public.
Nu este de ignorat nici precizarea, asa, ca o boare, a faptului ca situatia Aeroportului Baneasa este foarte usor atinsa, acesta fiind prezentat spre sfarsitul planului, destul de criptic, suficient de putin sa nu trezeasca suspiciuni dar suficient de bine ca, la un moment dat, sa permita inchiderea lui si transformarea intr-o zona "linistita", rezidentiala!
Iacata cum, la aproape 30 de ani de la Revolutie, bucurestenii vor avea parte de "linistea" atat de vehement ceruta de bunul prieten al doctorului, dl. Iliescu!
Mai primarule, am suportat pickamere si gropi si praf ani de zile in numele, fie al gropilor din carosabil, fie al bordurilor lui Videanu.
Chiar trebuie, acum, sa mai suportam inca patru ani de buldozere si santier, de dragul linistii???

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.