Cea mai buna dintre lumi

Spuneam mai demult, ca sunt mandru ca traiesc in Romania. Inca mai sunt, desi nu vad nici un motiv pentru asta; mai degraba este o inertie imbecila care isi are sursa in putinul timp pe care il pot dedica surselor media.
Totusi, prin acest "incomunicado" asumat, razbate un pic din agitatia frenetica din jur. Iar din aceasta agitatie, razbat cu claritate doua mari chestiuni ce framanta "boborul":
-interceptarea corespondentei;
-schimbari in structura administratiei publice.

Prima "stramba", desi spectaculoasa, cred ca este opera unui cretin. Ca dl. Saftoiu este acel cretin sau ca este doar un "raspandac", asta nu pot sa o stiu. O stie doar el, sau nici macar, daca "raspandacul" l-a folosit "in orb". In orice caz, a reusit sa fie de un penibil manifest incercand sa para cavalerul pe cal alb. Este vizibil penibilul, cu atat mai mult cu cat contrastul cu calul este colosal (daca ne raportam la Photo Shop).
Cum poti, fost sef de SIE, sa vii cu astfel de bazaconii? Este absolut halucinant ca un fost sef SIE, sa apara cu astfel de declaratii, ba mai mult, dupa ce le da drumul sa revina cu alta balba! Va las pe voi sa judecati ca ecranul meu se strica la ce cuvinte as folosi!
A doua, este si mai misto! Pur si simplu, denota perfectiunea jafului care este pe cale sa se produca de acum inainte, cu prilejul reunirii feseneului!
Sa privim cine este creditat cu acest "proiect" de "descentralizare": Liviu Dragnea, Marian Oprişan şi Nicuşor Constantinescu.
Baroni, frate! Baroni de baroni! Si astia sunt doar cu numele la fatada ca in spatele lor stau, sunt sigur, altii mult mai dalmatieni ca astia. Astia doar sunt indiferenti nesimtiti si isi pun numele sa arate pisica cui trebuie!
Stiti cum vad eu de aici, de pe scaunul meu? Ca astia de la putere si-au dat mana sa fure sistematic, cu metoda PSD si cu foamea PD-L rezultand astfel un paradis al hotilor!

Si imi vine sa ii dau dreptate lui James Branch Cabell: The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds; and the pessimist fears this is true.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.