Stolo are un buton...

...pe care cineva, acolo in umbra, apasa din cand in cand!
La alegerile din 2004, Stolo a reusit sa il faca sa planga pe Base, moment de neuitat in politica noastra.
Acum vreo cinci zile, Base a dat o lovitura tare faina speculatorilor si analistilor, inscaunandu-l pe Stolo drept premier.
Si s-a apucat, mare, Stolo sa munceasca la tratatul ala de pace intre cele doua ireconciliabile PSD si PD-L.
Cinci zile a durat minunea, dupa care Stolo, "Tear Master", "Lord of Tears" etc a anuntat ca... Ia ghici! se retrage!
Uite asa!
Mi s-a parut ca vad iarasi un pic de apa in coltul ochiului lui Base, dar nu! Mai degraba era un sughit! totusi, a declarat ca e trist! Na!
Acuma, ca Boc ajunge premier nu ma deranjeaza prea mult, la fel cum nici macar nu ma intereseaza!
Totusi, ma mira comportamentul asta deviant a lui stolo!
Si uite asa, printre speculatii din creierul meu mic (ca doar pe ala il aloc politicii) au iesit cateva scenarii:
1. Stolo e intors la cheita de PSD. Dar, totusi, cazuse la pace cu PSD-ul! Ce motiv ar fi avut sa renunte la vreo pisica aratata de Nastase sau de Ilici?
2. Stolo e intors la cheita de PLD cu ceva nasol de care stiu si cei de la PSD si Base l-a sacrificat, sau Stolo singurel s-a aruncat pe margine.Iarasi nu reusesc sa imi dau seama de ce a adoptat masura asta pentru ca Base, aparent, controleaza "organele" care trateaza coruptia!
3. Base pregateste o flegma in capul PSD, Stolo e manjit cu ceva, cu nevasta, cu Megapower sau altceva interesant si, la momentul flegmei, ar fi cazut in fund din pricina PSD, chestie pa care Base nu vrea sa o inghita.
4. Stolo e bolnav! Si minte! Ori acum, ori cand a spus, prin septembrie la Realitatea TV ca e sanatos! Caz in care ar trebui sa ii retraga si carnetul de membru al PLD dar si pe ala de conducere auto, ca un sofer ca el, nehotarat ca o fecioara la maritis, nu merita nici sa stea la semafor in spatele unui volan!

Vedem peste un an!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.