Romania smecherilor si a celor care umbla pe la usi

Acuma, ca mi se intampla doar mie sau altii nu vor sa impartaseasca din experienta lor, asta nu stiu!
Ideea este ca, uneori, am senzatia ca sunt magnet pentru tot felul de retarzi care, fie apar la televizor fie aleg sa umble tiptil pe la usi, mai ales cand nu sunt eu acasa!


Dupa cei doi smecheri - umor involuntar servit de Realitatea Tv, in seara asta, alta pozna!
Dl. Victor N, deputat de Bucuresti si agramat de manifest (va explic ceva mai incolo), in loc sa isi vada de activitatile sale "stiintifice" (cica e "specialist in stiinte politice si relatii internationale"), prefera sa bantuie prin scari de bloc si sa agate de clanta maculatura electorala! Nici macar nu pot folosi hartia sa deseneze copilul pe ea, ca e din aia lucioasa pe care nu adera pixul.
Ce regret eu este ca nu si-a pus si poza, ca puteam sa ii fac mustati, asa, ca o amintire din scoala generala!
Bref este ca dl. "specialist" in stiinte politice a sarit peste unele din clasele gimnaziale, mai ales acelea unde te invata ca nu e politicos sa dai buzna neinvitat prin casele oamenilor!
Eu unul, ma simt nasol sa stiu ca dl. Victor Negrescu umbla pe la usa mea, in timp ce eu nu sunt acasa!
Trecem peste minciuna evidenta ca a fost pe la usa mea "zilele trecute" intrucat la mine acasa este, totusi, cineva!
Pericolul evident este, nu ca umbla la USA mea ci ca, dupa cum se exprima in penultimul aliniat, isi propune sa CONTINUE sa mearga pe la USILE mele! Adica, sa inteleg eu, doreste sa intre si IN CASA, nu ii ajunge holul blocului!
Chestia nasoala este ca initiativa lui ma face sa umblu in buzunar cu un spray paralizant si cu o mica teava de fier, sa fie la indemana, ca io sunt destul de sperios si nu il cunosc pe domnul in cauza! Presupun ca, in situatia in care il nimeresc (cu ranga) fata lui se va asorta cu partidul!
Ar fi multe de spus, dar nu cred ca merita...
Batjocura, nu numai ca are loc in forma continuata dar se si exacerbeaza. Am dat o tura pe site-ul sau si am bagat de seama ca tanarul intreprinzator a avut timp in numai doi ani sa observe greutatile IMM-urilor, sa ajunga la concluzia ca mai e nevoie de inca vreo 4 noi institutii (doar atatea am numarat) si sa inteleg ca este adeptul unor subventii babane prin tot felul de domenii, ceea ce reprezinta o contradictie "in terminis". Imi cer scuze ca folosesc cuvinte de la litera "I" din DEX, dar asta este, nu ma pot abtine.
Ma opresc aici, nu inainte de a va recomanda sa urmariti spatiile dintre cuvinte, mai ales acolo unde apar fonturile acelea bold. Veti intelege ce am vrut sa spun mai spre inceputul post-ului.
In alta ordine de idei, inainte de a ma retrage sa vomit, marturisesc faptul ca perioada asta electorala corcita cu un Craciun partial de toamna ma duce cu gandul la cel mai mare multiplicator de capacitate de stocare, ce ar fi potrivit sa imi cuprinda gandurile ce imi insotesc voma!

Chiar, voi ce o sa faceti de "criza" anul asta?



O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.