Bloguri care nu spun nimic

Cateodata nu am nimic de spus. Si atunci tac. E adevarat, in lumea asta "verbose" a romanicii, probabil ca sunt privit ca un specimen pogorat de pe o alta planeta!
Bine ca s-a inventat internetul. E adevarat, la inceput a fost o modalitate de a schimba informatie. INFORMATIE, mai, betegilor la minte, adica ceva, asa, eteric, ce nu o sa pricepeti voi niciodata; un sir de cuvinte alcatuite in propozitii si fraze, ba chiar formule matematice, resultate stiintifice, kafka, frate! Apoi, incet, ca orice lucru maret si inovator, a fost dat pe mana maselor largi. hehe, ce cliseu!
Iar asta l-a stricat. Exact ca in bancul ala cu romanul si cele doua bile, un blog s-a pierdut si unul s-a stricat la romanasii nostri.
e o teorie intraga a blogului, s-ar putea scrie tomuri intregi din seria "Blogul pentru tampiti" si tot nu ar egala realitatea! Fiecare poate sa isi traga un blog pe care sa abereze. Unii abereaza cu har, altii o fac la stilul smuls. Smuls ideile cu forcepsul, vreau sa zic.
Mii de "blogonauti" sau "blogosferici" (baiatul din bula, deh) care se dau interesanti desi nu stiu minima gramatica necesara sa completeze un CV se dau pe "blog".
Politicieni, sportivi, redundanti si imbecili (vezi un post mai jos) cred ca, daca isi trag o pagina de net doar a lor unde se apuca de aberat se vor gasi si altii care sa ii ingane, sa ii citeasca seara in loc de "Cartea de pe noptiera".
Pacat, pacat, de bitul care s-a varsat, as zice. la ora actuala cred ca sunt mai multi scribalai de bloguri decat cititori! Macar de-ar pune o fata la fiecare a cincea pagina a blogului.
Na ca aberez! Pe cat punem pariu ca o sa citeasca cineva chestia asta?
Daca se caca diarectic o musca sau un elefant vorbeste turkmenistana, se va gasi un blog care sa preia.
Si mai observ un fenomen: sunt asa zisi "ziaristi" care se grabesc sa isi traga blog-uri. Ce naiba fac ei cu ele? La ce le folosesc? Sa ma lamureasca cineva, ca din ce scriu ei acolo, nu inteleg!
As fi putut sa scriu si eu despre blogul Elenei Udrea, pe care a postat recent niste poze. M-am uitat la poze si, sincer, cred ca e cam naspa! Nu m-as fi uitat la ea prin liceu, desi nu eram fante! Adrian Nastase detine si el un blog. De ce? La ce bun? "cui foloseste" am invatat la penal prin facultate ca este intrebarea de baza cu care incepe o acnheta buna. In cazul lui, intrebarea ar fi alta si ar avea legatura cu ce face el cand nu e nevasta acasa! Evident, numara banii primiti! De unde si cum, nu spun aici ca ma cheama la "cremenal".
Becali, "Prostanacul", Mircea Pascu, Chiliman si altii au dat buzna cu frenezie sa se afirme in spatiul WEB, desi nici nu stiu de unde se porneste computerul. Ce e mai nasol, ca acesti retarzi sociali (poate voi detalia sintagma cu alta ocazie) sunt urmariti si studiati, nemaivorbind ca sunt si citati, de o multime de retarzi mai mici, nu numai pe net dar si pe la televiziuni!
A ajuns internetul asta, asaaaa, ca un fel de izvor de lumina de la care tot poporul caruia ii este lene sa citeasca, isi adapa neuronul singuratic, considerand asta un act de cultura!
As face un pariu ca, dupa ce campania se va termina, si entuziasmul asta juvenil al figurilor publice se va mai estompa. Sau, poate, cel putin asta e speranta mea!
Nu voi da aici link-uri catre perlele celor de mai sus ci doar un link fain catre un loc unde puteti vedea cum arata internetul inainte sa fie cotropit de retarzi:
WayBackMachine.
Aici puteti descoperi ca gugal a introdus principiul cautarii in imagini, grupuri, pagini web si director la data de 3 decembrie 2001. Muuult mai interesant decat alte chestii conectate in realitate!
Bleah!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.