Ma numesc Geoana. Mircea Geoana dar mi se zice "prostanac". Oare de ce???

Nu numai ca sunt prostanac (daca e sa dam crezare lui Ion Iliescu; si nu vad ce nu ?!?) dar am si blog! Da, da, chiar un blog!
Ei, nu se putea sa scap eu aceasta ocazie! Tot retardul are un blog, de ce nu ar avea si un prostanac ca mine? Chestia este ca acest epitet, care pe orice om cu scaun la cap l-ar fi facut, cel putin sa se rusineze, pe Geoana l-a indemnat sa candideze la presedintia partidului! Ca si cum nu i-ar fi fost de ajuns prostia si incerca sa vada cum e cu fudulia!
Imi permit sa citez cate ceva din gandirea inteleapta a primului prostanac al partidului PSD, daca nu si al tarii (aici cred ca il are contracandidat pe Taricelu):

Reinventig the Social State

Nivelurile scazute de incredere in institutiile politice din Romania sau recenta criza din Ungaria impun un proces de recladire a increderii cetatenilor in sistemul politic si in institutiile statului – administratia centrala si locala - insarcinate cu guvernarea societatii. Statele din aceasta zona s-au deprins pe timpul comunismului sa isi tina societatile captive si aservite. Reconstructia guvernarii trebuie sa schimbe acest raport, punand statul in postura de servitor si cadru al solidaritatii sociale pentru cetatenii sai. Asigurarea transparentei actului politic si guvernamental, a raspunderii politicului si a administratiei in fata cetatenilor, descentralizarea, imbunatatirea sectorului serviciilor publice sunt preconditii esentiale ale succesului modelului social est european. Asa cum, la fel de importanta este dezvoltarea unei societati civile puternice, active la nivelul raporturilor sociale. Reforma statului, dar si revalorizarea misiunii sale sunt acte de insanatosire a societatii si construire a unor institutii functionale capabile sa creeze si sa aplice politicile bunastarii.

6. Impozitarea si redistribuirea sunt instrumente importante in constructia Submodelului Estic, intrucat necesitatea redistribuirii in scopul diminuarii inegalitatilor, presupune abordarea unei formule de impozitare diferentiata in asa fel incat sa aduca un maxim de venituri bugetare si sa nu introduca noi inegalitati in veniturile personale.
Pe langa ca sunt de-a dreptul gaunoase si intr-o minunata limba de lemn, cele de mai sus sunt si un exemplu al flatulentei intelectuale de care sufera politicianul roman! Caci altfel cum sa definim recenta basina trasa pe gura de musiu?
"Este vina colectivă a politicienilor români din 1989 încoace că nu am fost capabili să creăm acasă condiţiile de muncă, de civilizaţie, de decenţă, şi, într-un fel, drumul către migraţia economică a fost unul impus de condiţiile grele de acasă" declara Geoana, plimbandu-si limba peste gurita aia plina de rahatel.

Pai bine mai, politicianule, ca altfel nu pot sa iti spun, de ce p%$#a mea trebuie eu sa platesc greselile matale? Asta inseamna decenta la matale? Sa iti dai poalele peste cap ca sa te faca posta toata diaspora?
Ia fa bine si vorbeste cu Adelu (alt mare caracter al partidului vostru de retarzi si umflati), cu Manivelu, cu Almanahe-care-este, cu penibilul ala de la Bacau, cu Mischie si, in general, cu cine mai vrei matale, puneti mana de la mana si scoateti banii astia de la voi din buzunare, mai, imbecililor!
Adica, dupa ce ca aia au plecat din cauza voastra ca ati furat de nu mai puteti, ce vreti sa faceti, sa furati de la noi astia, care nu putem pleca, sa le dati lor o mita pentru cate un vot?

Mai baiete, Iliescu stie ce faci matale pe la televiziuni sau e plecat la coada la lapte si iti faci de cap? Vezi sa nu il loveasca apoplexia cand s-o intoarce acasa si afla ce cacat ai mancat!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.