Hei, se aude acolo in spate?

Ponta, mai Ponta, acolo in spate la tine se aude mai, obraznicule? Mai copie nereusita de Adelu, mai saltimbancule! Nu reusesti urmatoarele:
-sa ajungi la sictirul plin de sine al Adelului ot Tartasesti von Cornu;
-sa ai imaginea de emul emasculat pe care o are fostul purtator de cuvant al PSD, putulica ala-nu-stiu-cum-il-mai-cheama.
Esti o palida copie a unui copil obraznic care trece clasa la limita, copiind de la altii, un mic mucos care, dupa un stagiu plin de ratari profesionale pe la un Parchet si pe la un corp de control a ajuns mare politician! Mizerabil musiu Ponta, stiu ca poti! Doar ai tras un copil, nu? Arata-ti vigoarea si in direct pe sticla! Nu stiu cum te suporta nevasta0ta, dar ma gandesc la semi-emascularea suferita de tata-socrul tau si astfel inteleg...
Victoras, ai grija de copii!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.