Si tu, Brutus?

E minunat!
In sfarsit s-a inteles ca si profesorii au cate ceva de invatat de la elevi!
Romania insasi se copiaza pe sine de la generatie la generatie, precum un cod ADN la imperecherea intre rude iar acest proces va duce la o scleroza atat de profunda ca nici nu vom mai sti cum ne cheama!

Asta ma trimite cu gandul la o alta stire, potrivit careia dl. Doctor Primar (doctor sau primar?) Sorin Oprescu sau Gorin Poprescu sau cum l-o fi chemand, a COPIAT din Raportul Curtii de Conturi un material apoi l-a aruncat pe piata ca fiind o creatie proprie. Misto si asta!

Mai stiti ce a facut la examenul ala de doctorat? Dar la lista de semnaturi?
Pai, e consecvent baiatul!
---------------------------------------

"Examenele de titularizare pentru profesori pare sa urmeze modelul Examenului de Bacalaureat desfasurat in urma cu doua saptamani. Trei profesori au fost eliminati din concurs pentru ca au copiat la examenele de titularizare pe post.

"Acestia sustineau probele scrise din cadrul examenului de titularizare. Unul dintre ei a incercat sa copieze utilizand traditionala fituica, iar altul a fost eliminat pentru ca a folosit un telefon mobil", a explicat Anca Radu, inspector de imagine din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj.

O alta profesoara, candidata pentru un post de profesor de religie, a fost eliminata din examen saptamana trecuta, din acelasi motiv."

Stire preluata de aici.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.