08 aprilie 2008

Sparg parole de Yahoo Messenger!

Stateam eu si cautam ceva pe net legat de un software ARDAMAX... Cineva mi-a tras un spam in inbox si am fost curios sa vad daca isi vinde producia sau a preluat si tradus pagina altora.
Din link in link, am ajuns si la aceasta adresa de net unde o multime de ecari se dau bonzi in fata unor pui imbecili care cred ca pot afla, asa, lejer, niste parole de YM apartinand iubitelor, "dusmanilor" sau mai stiu eu cui!
Si da nene si combate! Te pisi pe tine de ras cat de prostuti pot fi unii si cat de vanitosi altii!
Io, de exemplu, am intalnit odata un nene care spargea parole!
Daaaa, sa fi vazut ce biceps, ce joc de glezne, cum legana el securea inainte sa sparga in bucati parola! Ba chiar l-am provocat o dta sa vad daca poate sa o sparga doar cu ranga! Mai, a putut! Nu chiar atat de spectaculor ca atunci cand a folosit un tarnacop, dar rezultatul a fost acelasi: o parola facuta muci si un YM lasat sa atarne cu matzele in afara monitorului!
Problema s-a schimbat cand a fost nevoie sa o faca la fel, astfel incat posesorul sa nu se prinda ca i-a fost sparta parola! Aici nu a mai avut succes! O fi fost din cauza lipiciului, o fi fost din cauza ca se mai pierdeau niste cioburi din ceea ce a fost parola... Nu stiu, dar era evident si pentru un neavizat, ca acea parola fusese sparta si recompusa!
Tu te-ai mai atinge de un cont YM cu parola sparta? E ca si cum ai cumpara paine mucegaita!

3 comentarii:

isa_ioana spunea...

e nasoala faza sa te trezesti k parola sparta

Anonim spunea...

aolooo vreau sa'mi aflu parola de la id neaparat angels_u_2008 ciudat k nu mi'o stia nimeni ...

Adrian spunea...

Nasol e sa te trezesti cu parola sparta, dar si mai nasol sa nu te trezesti niciodata din prostie!

 
hares-thief