I, roboata!

Ia te uita ce pagina bengoasa am gasit! Nu incercati asta acasa!!!!

um la spre Enable ºi Nap On Hibernation Feature înãuntru Ferestre Vista Capacitate la spre hibernate is enabled by lipsã on fiecare Ferestre Vista instalare. Dacã tu aia nu fi de acord ºi nap off hibernation feature, accidentally a ºterge hiberfil.sys folosire Hibernation Dosar Clar de Disc Clar unealtã, sau tu chiar simplu abil ºi incapabil la spre aflã art.hot. Hibernate nasture la spre a pune art.hot. calculator into hibernation stare, tu poþi re-enable sau try la spre enable ºi nap pe hibernation functionality înãuntru Vista iar cu art.hot. a urma virgulã. Înãuntru Ferestre Vista, users nu lung capabil la spre enable sau a nu fi de acord hibernation via pupitru grafic user interface.


Cum la spre Enable ºi Nap On Hibernation Feature înãuntru Vista

  1. Pocniturã Scrobealã nasture, apoi atunci tip Cmd în Scrobealã Cercetare cutie.
  2. În cercetare results listã, right pocniturã on “Cmd” ºi pocniturã on A alerga as Administrator item on contextual meniu.
  3. În virgulã prompt fereastrã, tip art.hot. a urma virgulã:

    puternic h on

import: You're gata un machine a traduce paginã care is provided "as is" fãrã warranty. Unlike human traducere, machine traducere does nu understand art.hot. gramaticã, semantics, syntax, cretin de natural limbaj, thus often produs inaccurate ºi low calitate text care is misleading ºi incomprehensible. Thus, a face pe plac la refer la spreorigine Englez anghinarã cînd înãuntru dublu.

A lua ajutor sau contribute tips sau ºmecherie laMeu Digital Viaþã Forums.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.