Catre primarul liviu Negoita

Domnule primar, nu o sa va votez primar general!
Va rog sa nu candidati la Primaria Bucurestiului! Nu este de dumneavoastra! Pur si simplu, odata ajuns la acea primarie, nu veti mai putea face multe lucruri!
In plus, m-ati dezamagi profund intrucat eu cred ca primaria generala este locul de unde se scoate multa spaga! Si m-ati dezamagi tare de tot!
Ramaneti la sectorul 3, acolo unde locuiesc si eu.
Ramaneti ca sa rezolvati odata treaba cu parcarile, sa fie curatenie pe strazi, parculete faine intre blocuri, unde copilul meu sa poata sa se joace fara sa ma tem ca da o masina peste el, sa avem strazi fara gropi ca in celelalte sectoare.
Nu in ultimul rand, sa avem zapada data rapid de pe strazi...

Domnule primar, mai ramaneti un mandat ca primar de sector, poate se modifica ceva la legea administratie, intre timp, astfel incat sa puteti face pentru intreg Bucurestiul ce ati reusit pentru sectorul 3!
Mai stati un tur la noi aici!
Va rog!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.