02 martie 2008

Catre primarul liviu Negoita

Domnule primar, nu o sa va votez primar general!
Va rog sa nu candidati la Primaria Bucurestiului! Nu este de dumneavoastra! Pur si simplu, odata ajuns la acea primarie, nu veti mai putea face multe lucruri!
In plus, m-ati dezamagi profund intrucat eu cred ca primaria generala este locul de unde se scoate multa spaga! Si m-ati dezamagi tare de tot!
Ramaneti la sectorul 3, acolo unde locuiesc si eu.
Ramaneti ca sa rezolvati odata treaba cu parcarile, sa fie curatenie pe strazi, parculete faine intre blocuri, unde copilul meu sa poata sa se joace fara sa ma tem ca da o masina peste el, sa avem strazi fara gropi ca in celelalte sectoare.
Nu in ultimul rand, sa avem zapada data rapid de pe strazi...

Domnule primar, mai ramaneti un mandat ca primar de sector, poate se modifica ceva la legea administratie, intre timp, astfel incat sa puteti face pentru intreg Bucurestiul ce ati reusit pentru sectorul 3!
Mai stati un tur la noi aici!
Va rog!

Un comentariu:

roxana spunea...

Domnule Negoita,vreau sa va multumesc ca v-ati tinut de cuvant mandatul trecut si m-ati ajutat asa cum ati promis,cand erati in campanie,cu doamna Nicoleta Matei.Eu vreau sa mai ramaneti inca un mandat,sau mai mult daca se poate,deoarece ati facut ca sectorul3 sa arate ca o floare,nu mai sunt gunoaiele care erau...va multumesc si va doresc multa sanatate.HRISTOS A INVIAT!(Nitecu MArgareta bl 4a sc1 et 6 ap27 sect3 bucuresti)

 
hares-thief