Privatizarea FORD

As fi vrut sa scriu aici un lung articolas despre modul in care Taricelu a iesit la rampa intr-o incercare de curatare a imaginii sifonate de UE in cazul privatizarii FORD...
Dar imi este scarba!
Imi este scarba de indignarea ipocrita a primului ministru.
De faptul ca trebuie sa suportam din buzunar mita electorala oferita de guvernul asta impotent, descoperita de UE si la care Tariceanu stranuta indignat.
In primul rand, de ce a trebuit sa sesizeze UE chestia asta si nu de catre ziaristi nostri nemaipomeniti?
In al doilea rand, ce se ascunde Tariceanu dupa deget, cu texte despre cat ne persecuta cucoana UE cerand returnarea sumelor primite pe sub pres de FORD?
In fond, AVAS-ul nostru a avantajat un pretendent la bunul statului, dand o spaga de 27 milioane de EUR ca sa pastreze 3900 de angajati. Iar acesti angajati si familiile lor, ar fi cantat osanale actualului Guvern. Si evident, ar fi votat PNL. Cam asta e esenta acestei afaceri.
5000 de voturi (aproximativ) cumparate cu 25 milioane de EUR. Nu era mai ieftin daca Tariceanu invata sa faca petreceri cu mititei ca Vanghelie?
Coana UE l-a prins pe Taricelul cu manuta in magiun iar asta, desi are urmele pe bot, face pe indignatul! Mi se pare aiurea! Sensul comunicatului UE este acela ca nu accepta ca o companie sa fie avantajata in halul asta. Nu ca Romania nu ar trebui sa produca masini! Nu o impiedica nimeni!
Ani de zile nu ne-am vandut tara ca sa o dam acuma spaga pentru voturi!
Taricene, lasa-ne ca ne-ai inebunit cu competenta matale in guvernare!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.