Domnule Nastase, mergeti la Dracul!

... si poate veti constata ca e de bine!
Ca prea ne credeti pe toti prosti!
Ca prea vreti sa va inalbiti trecutul plin de arogante!
Ultima dumneavoastra gaselnita, aceea de a ameninta cu procese pe oricine indrazneste sa va mai numeasca "Nepotul maturii Tamara" este de o obraznicie si de o aroganta namaintalnita!
Adica, vreti, dupa cum se spune in popor, sa fiti si ... si cu banii in buzunar!
Pai, nu se poate, domnule deputat Nastase, sa aveti si reflectoarele pe fata si pe spate, sa si mosteniti "meleoane" de la o matusa senila si care nu are dupa ce bea apa si noi sa va si credem!
Asta in contextul in care zvonurile despre "mercurialul" guvernamental de pe vremea ministeriatului dumneavoastra vorbeau despre sume cu 6 zeouri!
Nu merge, domnule Nastase, sa ne scuipati in fata si apoi sa ne interziceti dreptul la cuvant!
Iar daca dvs. credeti cu adevarat in aceasta amenintare, apai ce fel de social democrat sunteti???
Va intelegem ca doriti sa reintrati, alb si imaculat, in noua era politica post-Iliescu si p(r)ost Geoana, dar chiar credeti ca avem mintea asa scurta???
Deci, domnule Nastase, chiar daca, biologic, nu sunteti inrudit cu matusa Tamara, sotia dvs. se pare ca este ceea ce va califica, nu-i asa, la "inmatusire" prin molipsire cam la fel cu guturaiul!

Mergeti, asadar, domnule deputat Nastase, la Dracul! Beti o cafeluta, mai mancati o fripturica de gandacel roz cu antene maro, adus din China - ca aveti de unde- si ganditi-va!

PS
La restaurantul Vlad Dracul! Sa fim intelesi! :-D Ca Scaraotschi are si el o lmiita si nu cred ca va primeste la cat sunteti de arogant si infatuat!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.