30 noiembrie 2007

Catedrala neamurilor

Ieri, pe cand stateam in masina, intr-unul din minunatele ambuteiaje ale Capitalei, un nene de la Radio Guerilla dorea sa auda o opinie pro catedrala... Argumente pentru necesitatea ridicarii acestui monument...
Iata, cel putin unul: COMISIONUL!
Da, acesta mi se pare mie argumentul suprem! Pai, sunt popii bugetari? Sunt! Pot ei sa traiasca din lefurile de douajde milioane? Nu, desi sunt scutiti de impozit. Sunt ei organizati ca o mica mafie, cu nas, familii, locotenenti, teritorii? Sunt! Au loc rafuieli? Of course! Au experienta inaintasilor lor italieni, care au dezvoltat "know-how-ul" spalarii banilor si gasirea altor destinatii... Hai deci sa intram in constructii, si-or fi spus! Facem o mega constructie de luat ochii lumii, aratam si ce potenti suntem noi, luam si niste comisioane de la firmele de constructii... Unde mai pui si ca aceste constructii nu necesita licitatii, ca cele organizate de institutii publice! Sa te tii neneaca de costurile astora! Sa vezi ce cutie a milei goala goluta vor lasa aia mici in negru si care respira greu! Si, pot pune pariu ca de construit se va ocupa trustul Carpati... Si as mai pune un pariu: ca, la un moment dat, se vor termina banii si Statul va oferi o sponsorizare mai mult decat generoasa, consfintind astfel pactul dintre doua mari familii mafiote! Sau trebuia sa fi scris "famiglii" ???

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cele doua mafii sunt una pentru ca intreaga putere de stat (probabil una din cele doua mafii) a fost complet inghitita ... prin fuziune ... de fostul trust Carpati, actuala Aedificia Carpati SA a fostului (si se pare mereu si omni prezentului) general de securitate Badea Petre, amantul lui Elena Ceausescu.
Aedificia Carpati, probabil cea mai puternica structura mafiota din Romania, si cel mai puternic infiltrata in toate structurile puterii de stat din Romania, mananca pe paine la mic dejun proiect dupa proiect, lucrare dupa lucrare si licitatie dupa licitatie de la bugetul de stat.
Din resturile care-i raman de la un tun de 500 de miliarde - disparuti dupa lucrarea de la Muzeul de Arta Moderna a lui Nastase - dupa altul de vre-o 15 milioane de Euro de la STS care sta acum sa se duca pe apa Dambovitei, dupa lucrari "personalizate" la hotelul din Sinaia a lui Dan Radu Ruseanu sau la casele mai marilor magistrati din CSM si ICCJ, Badea mai are nevoie de un tun, poate cel mai mare de pana acum: Catedrala Mantuirii Neamului.
De la Iliescu, la Constantinescu si acum prin blonda de la Cotroceni si la Basescu, Petrica Badea si-a cam inrolat tot ce era de inrolat. Cu varfurile "democratiei" Dambovitene in solda sa, Badea este pe cale sa atinga apogeul carierei sale si sa devina ceea ce Sorin Rosca Stanescu a prezis deja la mijlocul anilor 90, cel mai abil si de temut mafiot din Romania, Fenomenul Badea.
Mai mult detalii in presa vremii si pe site-ului unor universitati din SUA care si-au facut din Fenomenul Badea subiect de studiu privind structurile mafiote ale statului roman http://www.mobstateromania.org

Anonim spunea...

cred ca e foarte important sa facem o manifestatie in strada unde aducem toata presa si televiziunile


personal voi organiza un flashmob la care vor participa 5000 de persoane in aproximativ 2 saptamani

daca vreti sa sustineti prin media miscarea ar fi fantastic

 
hares-thief