Copos

Aseara, parca pe Realitatea, musiu utecel George Copos declara referitor la-nu-stiu-ce mare meci, ca, citez aproximativ, "pana acum am fost incaltati cu sandale dar ne vom incalta cu cizme ca sa calcam pe gatul adversarilor"... Frumos, nu? Declaratia utecelului m-a socat nitel si mi-a prilejuit o scurta filozofare interioara asupra violentei de prost gust care musteste din tarisoara asta de rahat care este Romania... Inainte de musiu, un personaj strain declara cuviincios si neutru ca "rapid este o echipa puternica si un adversar de care trebuie sa tinem seama" lasand ceea ce gandea in realitate sa stea la umbra acestui frumos exemplu de diplomatie!
In timp ce, ciobanul nostru-fie ca se cheama Copos, fie ca se cheama Becali etc- da declaratii belicoase din care noi tragem concluzia ca nu au nici o legatura cu sportul si cu sportivitatea sau cu fair-play-ul! Normal, de vreme ce acesta este un concept englezesc iar ei despre Anglia stiu doar ca au banci sigure in care isi ascund agoniseala.
Bai, fotbalistii lui Peste, invatati sa faceti diferenta intre adversar si dusman! Altfel veti ramane doar niste bieti imbecili care alergati degeaba dupa basica! Dovada si excesul de violenta care se arata pe stadioanele patriei transformate in arene de spart capul si impartit pumni in mecle! Treziti-va, biete animale!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.