Nastase se pregateste de vizite!

Ceva ce pluteste in aerul ultimelor zile m-a facut sa dau o fuga pe Google si sa gasesc oaresce scriituri despre intaiul vanator al tarii, preaplin de aere, etc.
Nu stiu ce sa zic! Sa fie o manevra de "spalare" a imaginii?!? Sa fie un mesaj adanc ce anticipeaza diferite vizite? Sa fie tristetea serverelor in fata "reactiunii" marca DNA?!? Voi ce credeti?

O pagina plina de forma dar lipsita de continut, ca, de altfel, si detinatorul domeniului...


Bai! Zappam pe la ora jurnalelor de seara pe principalele canale, adica, ProTV, Realitatea si Antena 1.
De cacat nene! Pe Realitatea si pe ProTV, Copos a fost bomba serii!!! Pe locul doi a fost Dana Nastase cu depunerea de 400.000 EUR la Creditanstalt si cum a disparut notificarea de la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor!
Pe Antena 1 a lu Partidu Comuni... Scuze! Conservator, se dadeau stiri despre nu's'ce mafioti de cartier, ca intr-o partida de sex prelungit si neputincios cu intelectul alegatorului roman! Na solutie imorala, na poftim de vezi la ce e buna o televiziune la partidul omului! De C A C A T !!!! Stirile bomba au fost epuizate in cateva secunde, hai, zeci de secunde, cu crispare pe fetele prezentatorilor! Nu ca mor dupa ProTV, dar macar au fost primele stiri!

Iar pe Antena 3, Gabi nu s-a pierdut cu Firea si a incercat o spalare la fata a Partidului stiti-voi-care, invitandu-l pe Dan Ioan Popescu, cumva la sanchi, sa raspunda la oarece intrebari! Pai, emisiunea ar trebui sa poarte numele spalaturii, si anume: "CLISMA DE SEARA".

Bai, asa ma trece un gand de duca din tara asta de cacat, plina de cacaciosi care care se aleg intre ei!

Am zis!

PS
Expresie a' la Firea
: Stiti MARUNTAIELE politicii!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.