28 ianuarie 2006

Biserica Dobroteasa

Uite ca incep seria de fotografii cu
Biserica Dobroteasa, promise
intr-un post mai vechi.
Deocamdata cele facute ziua. Se pregatesc cele de noapte!
Se observa dantelaria fina a binalelor cu o vechime atestat de peste 2 ani, adaposturile credinciosilor ce vor astfel sa fie primii ce vor lua Lumina de Pasti...
Revin!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari,pentru aceasta poza d-le Malk. Eu am placat din Bucuresti de multi ani, si nu mai stiu pe unde este aceasta biserica.
Sunteti cumva arhitect? Am vazut si celalalte fotografii pe de acest site si mi-au placut deasemeni.
Va doresc numai bine si sanatate.

Malk spunea...

Va multumesc pentru apreciere! Acest site este dedicat comentariilor si gandurilor.... Atat cat reusesc sa le astern pe tastatura. Fotografiile au un loc al lor: fotografiamea.blogspot.com

Nu, nu sunt arhitect, doar un vecin... :-)

cornelpitagora spunea...

Nu stiam ca biserica Dobroteasa mai exista,am revazut-o de curand ,dupa 25 de ani,am crezut ca a fost si ea demolata.Am copilarit in zona pietei Marasesti si am cautat f mult timp (5 ani)poze vechi din acea zona,pana la urma am gasit.As vrea sa postez o mai veche fotografie cu biserica Dobroteasa,in alb negru.

Anonim spunea...

www.dobroteasa.ro , de asta stiai?

Digix spunea...

Am copilarit şi eu in zonă. Am stat pe strada Aurora, cu intrare prin Cerbului. Parintii meu s-au cununat religios la biserica Dobroteasa. Pentru cornelpitagora: unde ai găsit pozele? Aş fi şi eu interesat de zona cheiului la podul Mărăşeşti, Piaţa Căuzaşi, cinema Tomis, Calea Dudeşti între Lemetru şi Sfanta Vineri, Piaţa Mărăşeşti, etc.

 
hares-thief