08 decembrie 2005

Bazele CIA din... Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Extraordinar!

S-a urcat maimuta in pom si vestul european si-a terminat treburile prin batatura proprie, singurul subiect ce ii mai preocupa fiind interogarea detinutilor din zonele fierbinti de catre americani in niste asa zise baze CIA raspandite prin alte tari!
Bai occidentali cu zambet subtire, unde pana mea erati cand Stalin, si gasca lui din tarile "fratesti" faceau asta cu "dusmani ai poporului" in "baze de detentie" mai dese decat statiunile balneoclimaterice???
Cand un terorist este in stare sa isi dea viata pentru un ideal, fie el atat de discutabil precum islamismul, cum sa il faci sa iti spuna cine mai face parte din retea, cine ii furnizeaza know how, cine l-a racolat si alte asemenea??? Vrei sa il inviti la o cafea si sa i-o servesti fierbinte? Ii ungi felia de paine cu unt pe ambele parti? Il suni pe mobil si ii pui muzica, suni la usa lui si fugi?
Nu nene! Il pui la "tambal", ii faci dus cu apa rece sau fierbinte, ii dai ceva curent de inalta tensiune prin urechi si ii parlesti outele, ii bagi macar lampa in ochi si nu il lasi sa doarma o saptamana!
Adica, derbedeul da cu avioane in oameni nevinovati, pune bombe la metrou pentru ca se simte dezradacinat, ucide cu sange rece chiar si musulmani de-ai lui si tu sa ii dai masa si casa gratis si sa il intrebi daca ii este bine?

Bai umflati de democratie din Europa, voua nu v-a murit nimeni in urma unui gest absurd si de ineinteles al unor smintiti tulburati de predicile unor imami si mai zmuciti la creieri!
Voua nu v-a explodat nici o bomba in locul de joaca al copiilor, nici o ruda nu v-a murit intr-un banal autobuz in drum spre serviciu! Democratia in care va scaldati de atat de mult timp v-a facut sa va credeti protejati de vreo umbrela divina si va orbeste!
Reveniti-va, politicile de securitate europeana nu sunt in stare nici macar sa intruneasca unanimitatea, daramite sa mai fie si aplicate cu eficienta 100%!

Desi dovedesc o ura apropiata de imbecilitate fata de "american way of life", Europa de Vest are multe datorii fata de Statele Unite. Fara ele, astazi ar fi fost in aceeasi stare ca tarile din Est: groggy dupa ani de animalizare comunista.
Si, sa fim seriosi, modelul european este departe de a constitui un exemplu de democratie viabila! Din punct de vedere al idealului federal, Uniunea Europeana este ca un inventator care, in loc sa inoveze pe fond, preia inventiile altora si cauta doar un nume nou pentru apa calda!

Nene si tanti din foruri europene, lasati paiele din ochii altora si vedeti-va de barna din ochelarii vostri!

Auguri si.. la gara! Daca nu, noi va dam Multa Uniune Integrata Europeana!

2 comentarii:

Sandra G spunea...

Dupa ce a trecut adrenalina post "revolutie" tata mi-a zis ca el nu i-ar fi impuscat pe ceausesti, ca i-ar fi caza intr-o garsoniera confort 8 prin ferentari, cu restrictii pe gaz, caldura si lumina, cu ratii la ulei si tot pachetul promotional.

Foarte mare dreptate ca astora nu le-a infipt nimeni o bomba in gazonul casutelor linistite din suburbiile in care le vin lor idei genial de democratice...

Ar fi misto sa organizeze cineva "Zilele lumii reale" (pe modelul Zilelor Carierei) in care domnii si doamnele care tot inventeaza reguli sa aiba ocazia sa se si joace un pic dupa ele... sa-i vedem cum afla ei chestii cu vorba dulce de la teoristi, cum isi arata toleranta dupa ce raman fara picioare intr-o explozie la metrou si tot ce-ai mai zis tu acolo...

Malk spunea...

Mda, nu ar strica, dar asta s-ar numi "sa moara si capra vecinului" si este caracteristica societatilor primitive. Cam cum este a noastra! A Rrrrrrrromanilor...
Sau nu?!?

Malko

 
hares-thief