...de alegeri in PSD

Ultimele doua evenimente sosite din directia fostului partid de guvernamant si a fostului presedinte, Ion Iliescu ma fac sa tremur de ras. Sau sa hohotesc de indignare… Sau invers…
I-auzi una: “Am forta si moralitatea sa conduc partidul”…
Mi se pare absolut normal sa fie omul potrivit sa conduca acest partid cu imagine urat mirositoare datorita celor care il compun: afaceristi pagubosi pentru stat si buget, arabi cu inclinatii spre terorism si spalare de bani, infractori de drept comun niciodata condamnati sau cercetati (multi dintre ei), duplicitari in fapte si gandire, in general, tot ce poate fi mai rau in sfera politicului reprezentativ. Numai un activist harshit prin toate cele, numai un ipocrit, numai un santajist ce tine puterea in mana, numai un individ care sfideaza tot ce tine de legi si organizare statala, numai un mincinos patentat-intr-un cuvant, un activist, poate sa se faca ascultat de un asa partid!

I-auzi doua: “Dau cuvantul tovarasului Adrian Nastase”
. Asta e semn ca nea Nelu va iesi din politica “rosie” doar cu picioarele inainte… Ce sa mai zic la asta! E evident!

Uite si o parere: Iliescu a stapanit hoarda de snapani pesedisti prin exemplul personal. Timp de 15 ani a fost un exemplu viu despre cum sa scuipi in fata un popor intreg, despre cum sa sictiresti lumea civilizata! Nici un fir de par nu I s-a clintit dupa ce a injurat ziaristi, dupa ce a umilit tinerii facandu-I sa se simta nedoriti in propria tara, dupa ce au murit oameni la Revolutie, la Tg. Mures, in Piata Universitatii si in fata Guvernului! Cum sa nu fie acest … ca nu pot sa ii spun om, un exemplu demn de urmat de tot felul de politicieni aciuati sub aripioara sa ocrotitoare??? Cati nenorociti de asa zis demnitari nu au cate o pata de drept comun pe la dosar, incepand cu parintele Constitutiei care a omorat copii pe trecerea de pietoni cand nu a mai suportat sa stea la coada ca toti ceilalti si a depasit un refugiu de tramvai prin stanga??? Sau alti senatori de prin Maramures care au lasat familii fara barbati, tot cu masinile? Sau sotii de porci care lasa copii orfani??? E firesc, zic eu, ca un astfel de presedinte sa fie exemplu demn de urmat pentru micii emuli zisi senatori, deputati sau mai stiu eu ce functii prin partid!
Si mai apare si blonda purtatoare (fosta) de cuvinte de la Cotroceni si baga texte ca partidul asta e un partid de larga reprezentare de mase…. Pai normal! Ori se fura si se calca pe lege si pe cadavre in tara asta, ori listele lor de membri sunt false !

Eu unul m-am saturat de astia si, mai mult, as vrea sa vad ca se intampla ceva concret la varful puterii din Romania. Vreau sa pot respira in tara asta de cacat! Simt ca ma sufoc de atata mitocanie, de atatia becali, nastasi, iliesti, bivolari, iorgovani, priboi, opresti, mitrei, mareani, chiar si de Ponta m-am saturat!
Ar trebui, mai ales ca vine vara acusi-acusi, sa se gandeasca cineva si la ei si sa le dea ceva racoare…
Nici macar partid de hoti nu pot sa zic despre ei. Sunt doar o gasca de borfasi de cea mai joasa speta!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.