De alegeri - Electorala...

Iata ca s-a savarsit si campania asta…
Impresia mea este ca politicienii au ramas cu un nod in gat, ca isi pregateau iesirea la rampa pentru turul doi.
Atunci sa fi vazut artilerie grea nene! Ce dedesubturi ieseau la iveala, ce contracte paguboase pentru achiitii si executii pe bani publici, ce controale se dezlantuiau in piete.
Asa, din prima sa iasa Videanu… Am rams fara spectacol! Televiziunile, si ele, s-au facut ca ploua la primul tur, urmand sa dea ceva mai multa atentie celui de al doilea, cand s-ar fi intrecut doar doi… Iar aici trebuie sa fac o mica paranteza si sa imi exprim sonor (bleah!) dezgustul fata de nesimtirea celor care au, n-au treaba pe acasa, se inscriu si ei la o electorala mica! Mica, trista si dupa colt!
Cat despre nesimtire, vezi cazul DIP care a promis, A PROMIS, nene, ca isi da demisia daca Vanghelie carele este el va da un procent mai mic decat cel obtinut de dl. Geoana (mare caracter, pacat de el). Diferenta este de cateva zecimi, dar ESTE. Imi vine sa pun mana pe procentele alea mici si sa strig precum filozofii bulgari: “Ceea ce este, este, ba, Popescule!”.
In loc sa asistam la primul gest de onestitate in pesedu’ asta de r**** (ratati, rebutati sau cum vreti voi sa inlocuiti…), vedem o “fina” negociere a dimensiunii procentului, o eludare sinergetica a meandrelor concretului din care trebuie sa intelegem ca, “mai mare”, de fapt se refera la o cantitate variabila in functie de anotimp… Ca respectarea unei promisiuni este, in realitate, o decapitare politica a organizatiei de partid. Ca acele procente, de fapt, reprezinta rezultatul unui monstruos complot realizat pentru definitiva inlaturare a DIP-ului de la ciolan. Si ca, de fapt, noi nu stim ce este bine si trebui sa stea o jigodie in fruntea bucatelor ca sa ne arate, ca noi suntem chiori si orbi si, in general, neajutorati, ca, in realitate e o fericire sa fim condusi de imbecili si ca mai trebuie sa induram cu demnitate scuipatii in ochi cu care ne gratifica zilnic politicienii de teapa dip-ului.
Na ca l-am scris cu litere mici, asa cum ii sta bine!!!

Hai sictir politician fara de cuvant!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.