Conclavul PSD

Banc de la Congresul PSD:
-Se alege presedintele PSD. Daca pe cos iese fum rosu, Iliescu e presedinte, daca pe cos iese fum negru, a venit PNA-ul iar daca iese fum alb, s-a stricat cuptorul…

Ieri, pe cosul congresului a iesit fum negru…
Odata cu iesirea lui Iliescu pe usa din dos a istoriei, devine tot mai clar ca retelele de sustinere a infractorilor de partid, asa cum au fost stabilite si cum au finctionat in acesti 15 ani, vor deveni total ineficiente. Caci Iliescu era numitorul comun intre cei care incalcau (ma rog, de-a dreptul o violau) legea si cei care, teoretic, erau chemati sa o apere.
Pana la acest congres, cand se spera ca Iliescu sa fie farul calauzitor al social democratiei romanesti, capii structurilor mostenite de Basescu de la vechiul - hai sa ii mai zicem asa inca o data – regim, aveau oareshce retineri in a lovi chiar in sanul mafiei.
Cu atat mai mult au acum dezlegare, cu cat in joc este insasi scaunul care le da de mancarica.

Geoana, desi mare diplomat, pare lipsit de taria de care dadea dovada Iliescu, de intransigenta si ipocrizia acestuia. Nu ca ar fi un sfantulet pierdut intre magari… Are si el ceva pete de imagine de cand cu schimbarea din 1996 cand s-a grabit sa arunce la cos guvernarea pesedista si sa imbratiseze (eufemism) pe cea cederista… Pare mai degraba o marioneta in spatele careia se afla un maestru papusar. Sa fie acest maestru nenea Priboi? Vom trai si vom vedea!

Aisbergh

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.