Adevarul

In sfarsit!
Incrancenatul, SF-istul, vizionarul, inginerul, comentatorul si nu numai de tenis CTP NU mai varsa ligheanul cu falsa intelepciune in nasul cititorului!

Dupa niste ani in care ne-a ars de bani pe fiecare dintre noi, in calitate de contribuabili care plateam reclama la CET Govora din paginile ziarului, conducerea a inteles ca ziarul se poate prabusi sub povara tirului societatii civile.
Dupa ani de zile in care CTP se considera singura voce autorizata sa emita judecati de valoare, a sosit cineva si i-a retezata elanul...
Slava Domnului... Sau Doamnei Tinu!

Un ultim rahatel halit de meseriasul: Actionarul principal a hotarat sa incaseze tot profitul si sa nu lase nimica la ziaristii actionari.

Pai, nene CTP, cum sa incaseze doar unul dintre actionari dividendele iar ceilalti nu???

Mars la gaina cu pui vii incruntatule, ca doar segmentul asta ti-a mai ramas! Nasol insa ca si acolo s-a scris istoria de catre altul... Mic, cu ochelari, soios si din Gagesti!

Hahahahaaaaaa.....

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.