Ca primaru'

Fir'ar sa fie! Americanii astia sunt tare tembeli! Pai, sa ai un ditai orasu' cum e Neviorku si sa il dai pe mana unui singur primar!?! Daca placinta Bucurestiului a fost impartita (cu succes, se pare...) in 6 prajiturele sa aiba tot tampitu' sa manance un contract aranjat sau o groapa in asfalt, iti dai seama cat poa' sa fure primarele ala, stapan peste un oras cat juma de Romania???

De ce oare nu se face o revizie asupra principiilor ce guverneaza administratia locala? Undeva, cineva scria ca judetele reprezinta o notiune administrativa venita din negura istoriei romanesti, din perioada cand acestea erau strabatute cu trasura si guvernate cu stafete, cand raufacatorii erau dusi din post in post...
Treziti-va, suntem in epoca satelitilor!
Mai renuntati la cascavalul prefecturilor, reduceti din aparatul administrativ, simplificati activitatea, fortati analfabetii sociali sa invete notiuni elementare de civilizatie.

Mai rarutz, baietzi, mai rarutz!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.