19 ianuarie 2005

Ca primaru'

Fir'ar sa fie! Americanii astia sunt tare tembeli! Pai, sa ai un ditai orasu' cum e Neviorku si sa il dai pe mana unui singur primar!?! Daca placinta Bucurestiului a fost impartita (cu succes, se pare...) in 6 prajiturele sa aiba tot tampitu' sa manance un contract aranjat sau o groapa in asfalt, iti dai seama cat poa' sa fure primarele ala, stapan peste un oras cat juma de Romania???

De ce oare nu se face o revizie asupra principiilor ce guverneaza administratia locala? Undeva, cineva scria ca judetele reprezinta o notiune administrativa venita din negura istoriei romanesti, din perioada cand acestea erau strabatute cu trasura si guvernate cu stafete, cand raufacatorii erau dusi din post in post...
Treziti-va, suntem in epoca satelitilor!
Mai renuntati la cascavalul prefecturilor, reduceti din aparatul administrativ, simplificati activitatea, fortati analfabetii sociali sa invete notiuni elementare de civilizatie.

Mai rarutz, baietzi, mai rarutz!

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu sa pote asa neica,vrei sa-i bagi in foame pa toti padukii astia de puliticeni cu neamurile,curvele si "obligatiili"lor?Daia ne belesc astea cu impozite,ca sa aiba ce fura,tui in gura pe ei si pe mamicile care i-a facut!!!

 
hares-thief